И внезапно, сякаш от никъде дойде заглавие, мото, премиерна дата и трейлър на Breaking Bad филмът по култовия сериал. А дори не бяхме сигурни… че предстои. Breaking Bad филмът

Изцяло оригиналния, нов Breaking Bad филм, е дело на Netflix. Заснет е в пълна тайна. Той е следващата глава от историята на Джеси Пинкмен (Арън Пол). Заглавието е „El Camino: A Breaking Bad Movie“. Тийзър-трейлъра е с продължителност около 1 мин. Премиерната дата е насрочена за 11.10.2019г. В тийзъра няма следа от Джеси Пинкмен, но във фокуса е Скини Пете (Чарлс Бейкър). Той е разпитван от полицията за местонахождението на приятеля му.

Гледай трейлъра на Breaking Bad филмът, за да разбереш дали Скини ще издаде Джеси или по-скоро ще го покрие.

Филмът ще се фокусира върху последствията за Джеси, от финалните събития в сериала Breaking Bad. Ето какво гласи и основния текст:

В навечерието на драматично бягство, Джеси трябва да се изправи срещу миналото си, за да формира някакво бъдеще за себе си.

 

В драматичния сериал, носител на Оскар, учителят по химия Уолтър Уайт (Брайън Кранстън) обединява сили с бившия му ученик- двойкар, Джеси. Те сформират нарко империя. Във финала на сериала през 2013г. Джеси бяга от Нео-Нацисти, оживява след прострелна рана, отказва да застреля смъртоносно ранения Уолт и подкарва колата на Тод (Джеси Племънс) през заключените порти, докато крещи. Колата, която кара Джеси в тази сцена е El Camino.

Режисьор и сценарист на филма е създателя на Breaking Bad- Винс Гилиан. El Camino ще дебютира по Netflix. Те представиха поредицата на много по-широка аудитория, преди да я насочат към дома на Breaking Bad- телевизия AMC. По нея тече предисторията на Braking Bad- „Better Call Saul“.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1