ВНИМАНИЕ!!! МАТЕРИАЛЪТ СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ ЗА ФИНАЛНИЯ ЕПИЗОД НА „МАНДАЛОРЕЦА“ СЕЗОН 2! АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ ГО ГЛЕДАЛ СПРИ ДА ЧЕТЕШ И СЕ ВЪРНИ СЛЕД ТОВА.

Финалът на втория сезон вече е в историята. Той остави ченетата на феновете буквално залепени на пода. Останаха обаче и въпроси. Много. Ето най-горещите от тях:

  1. Каква е историята в „Book of Boba Fett“, за който ни бе подсказано в сцената след финала на сезона?

Някои смятат (без да има официално потвърждение), че това е самостоятелния spin-off, който Disney решиха да НЕ представят по време на Disney Investor’s Day на 10.12.2020г.  И все пак премиерата е през Декември 2021г. Това е същия месец, в който ще дебютира „Мандалореца“ сезон 3. Дали Disney ще пуснат два сериала по „Междузвездни войни“ едновременно? Може би Боба Фет ще се превърне в централния персонаж в „Мандалореца“ сезон 3 (той все пак НЕ Е Мандалорец) сега, когато приключението на Дин Джарин и Грогу приключи?

Disney не изнесоха никаква информация за „The Book of Boba Fett“, което е доста странно. А те изнесоха адски много, по време на Investor Day.
2. Дали това е последния път, в който видяхме Грогу? Господаря Люк Скайуокър фо взе, за да го обучава и до там? И ако Боба Фет е централната фигура в сезон 3, дали видяхме всичко от Педро Паскал в ролята на Дин?
3. Означава ли това, че никога няма да разберем как Грогу е бил изоставен в онази сграда на Arvala- 7? Да, Асока Тано даде детайли за преживяното от детето, но изглежда е прекарал много време там в детската „количка“.

4. Не трябваше ли командващите офицери да се усъмнят в това, че пилотиращия шатъла Lambada всъщност е жена?!

5. От къде се материализира копието от Бескар, по време на битката между Мандалореца и Черния щурмовак? Може би е някакво супер-сгъваемо, че да влиза в джоба?

Кадър от двубоя, точно преди да се „появи“ копието от Бескар

6. След като се върнаха обратно на борда, от къде Черните щурмоваци знаеха, че трябва да се отправят към моста? Или може би настроиките им сочат „Пази Моф Гидиън“ и той има някакво GPS устройство върху себе си?

7. Ветеранът Марк Хамил ли дава гласа си на (зле) компютърно генерирания Люк? (гласът на актьора звучи доста по различно в наши дни). Или може би репликите са взети от стари филми? Или може би просто звучеше, като него? Все пак във финалните надписи на участващите пишеше „Марк Хамил“…..

8. Неволно ли Мандо смаза надеждите на Бо-Катан да придобие отново тъмния меч и да си върне Мандалор? Предстои ли им „престрелка“ извън екрана, за да може тя да си го върне чрез битка?

Мандалорецът дава черния меч на Бо, а тя НЕ МОЖЕ да го вземе!

9. Кой би помислил, че Карл Уедърс ще получи толкова малко екранно време в сезон 2? Той се появи в едва 1 епизод , като Грийф Гарга и режисира друг. 

10. След всичко, което научихме през изминалите няколко епизода, какво имаше предвид Джанкарло Еспозито (Моф Гидиън), когато каза : „В сезони 3 и 4 ще започнете наистина да получавате отговори“?

11. Как е оцелял Биб Фортуна (онова, което седеше на Трона на Джаба Хътянина в сцената след финалните надписи)? Как така той не е умрял с Джаба и компания в „Завръщането на Джедаите“?

12. Дали “ The Book of Boba Fet“ ще проследи как Фет и Фенек Шанд ще поискат двореца на Джаба Хътянина на Татуин? Или може би това е историята  в спомени, как Боба е оцелял, след падането в „дупката със зъби“ от „Завръщането на Джедаите“? Може би там ще разберем как е стигнал до мястото, на което го открихме за първи път в „Мандалореца“ сезон 2? Или ни очаква микс от двете?!

А вас останаха ли въпроси да ви терзаят след този финал?!

Източник: TvLine

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6