Cartonn Network и Ben 10– Сезон 3Cartonn Network и Ben 10

От 15 юли – всеки делник от 21.15 ч.

Cartonn Network и Ben 10 ни запознават с Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс  и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

В един от новите епизоди екип Тенисън научава за британското си потекло. Затова решават да посетят имота на далечните си роднините, но мистериозни събития убеждават Бен, че мястото е обитавано от духове. Гледай и виж какво ще се случи!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„10 трансформации на Бен”

От 29 юли – всеки ден от 21.15 ч.

Наслади се на 10 седмици забавления – с по едно извънземно всяка седмица. А през октомври предстоят нови епизоди на популярната поредица!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Крейг край реката“ – Сезон 1Cartonn Network и Ben 10

От 8 юли  – всеки делник от 10.55 ч.

Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието.

В един от новите епизоди Крейг открива бележка от момиче на име Хелън. Тя доста прилича на Крейг- обича много Поречието. Така двамата започват да си пишат писма. След като той погрешно тълкува обяснението й за домашното образование, с приятелите му започват да си мислят, че тя живее в друго измерение. Като резултат те решават да създадат „пространствен“ портал, за да я посетят.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Летни уикенди с Гъмбол

От 6 юли – всеки уикенд от 11.45 ч.

Нека да разгледаме какво се случва в света на Гъмбол!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Cartonn Network и Ben 10, както и информация за всички останали продукции ви очакват в специалната секция на телевизията при нас.

Не пропускайте да посетите и cartoonnetwork.bg !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 21