Скъпи приятели,

Преди малко повече от седмица стартирахме тазгодишната ни иницатива, по случай 9-тия рожден ден на сайта. Подготвихме пет оригинални награди, които ще дадат най-добрия звук, на спечелилите ги. За целта очаквахме от вас следното:

Докато си в движение (или пък у дома!) и безцелно скролваш нюз фийд-а в своя фейсбук, какво те кара (би те накарало!) да спреш върху някоя новина? Кое е най-приковаващото вниманието ти на пръв поглед? Снимката? Текста? Съдържанието (за кой филм/актьор… се отнася…)? Опитай се да формулираш притегателната сила на 1 пост, който минавайки през нюз фийда ти, би те накарал да спреш и да го прочетеш/да му обърнеш внимание (дори това да не означава да кликнеш върху него и да се прехвърлиш да четеш цялата новина на сайта).

За да съберем коментарите ви, създадохме ТОЗИ специален пост. 120 от вас се включиха и заявиха своето желание да притежават чифт оригинални слушалки. След жребия, който проведохме по-рано днес, станаха ясни и петимата победители.

Това са:

Гергана Георгиева Рад

Христо Петров

Анатоли Йозов

Йоана Гайдарова

Ивайло Трайков

Честито на всички! Очакваме в срок до 28.02.2020г. да се свържете със cineboom на лично съобщение в нашия фейсбук профил за да потвърдите наградата си. Победителите непотвърдили своите награди в срок ще бъдат дисквалифицирани и на тяхно място ще изтеглим нови. Всички награди ще бъдат доставени до посочен от победителя офис на куриерска фирма, за сметка на www.cineboom.eu!

Станахме на 9, вече гледаме към първото си десетилетие. Благодарим ви за цялата положителна енергия и прекрасните пожелания. Да ви се връщат 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here