Немския сериал за пътуване във времето „Dark“ се завръща по Netflix. Новия трейлър разкри премиерната дата и една неприятна истина за бъдещето. Сезон 1 ни показа една от най- пристрастяващите и интригуващи поредици през 2017г. Няколко семейства в едно немско градче. В ежедневието им нахлуват убийства, изчезване на деца, страх от ядрено и…. процеп във времето, който може да доведе апокалипсиса. С други думи- купона е пълен. Dark сезон 2- трейлър и разкриването на премиерната дата може да видите в плеъра по-долу.

Dark сезон 2- трейлър

Преди повече от година бе обявен втория сезон. Вече имаме криптиран, официален първи поглед към новите епизоди. Имаме и премиерна дата.

Втория сезон трябва да отговори на много въпроси и да продължи финалния шок от сезон 1. Това включва скърбящия тийнейджър Джонас Конуалд и Детектив Улрих Ниелсен. Основната мистерия в първия сезон започна с изчезването на сина на детектива.

Dark сезон 2- трейлър може да видите тук:

Видеото си играе с пълния с обрати сюжет. Пътува напред и назад във времето и включва най-странните елементи от все още разплитащата се история. Новия сезон изглежда още по НЕправолинеен от предходния. Да добавим и израза „апокалипсиса трябва да се случи“. Изглежда „Dark“ ще вдигне летвата много високо.

Dark сезон 2- трейлър вече имаме, а 10-те епизода ни очакват от 21.06.2019г. само по Netflix.

Източник: ScreenRant

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here