Първия официален кадър с Darkseid от „Лигата на Справедливостта: Версията на Зак Снайдер“ официално пристигна! Преди седмица бе потвърдено, че ще видим тази версия през 2021г. по HBO MAX. Това бе голямата победа на движението #ПуснетеВерсиятаНаЗакСнайдер ! В продължение на 2.5 години то яростно настояваше за това! Кино версията на филма е много далеч от идеите на Снайдер. Допълнителните снимки напълно промениха историята му. Не е случаен фактът, че Зак Снайдер описва своята версия, като „Напълно ново преживяване!“

Една от големите разлики между двете версии е Darkseid. Въпреки, че по подсказан в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, той не се появи в „Лигата на справедливостта“. Той трябваше да присъства в много сцени, като актьорът Рей Потър засне всичко, по време на оригиналните снимки за филма. Сега- ще го видим на екран.

Съдейки от споделеното и видяното до момента, ролята му е възможно да бъде съизмерима с тази на Саурон във „Властелинът на пръстените“. Той ще бъде основната „тегнеща“ заплаха, но не и основния злодей.  В кино версията основния злодей е Steppenwolf. В тази на Снайдер той е щял да бъде нещо, като дългата ръка на Darkseid.

Източник: ScreenRant

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here