Джо Манагниело ще повтори ролята на Deathstrokе в „Лигата на справедливостта: Версията на Зак Снайдер“.

Допълнителните снимки вече текат. Бен Афлек , Рей Фишър и Амбър Хърд се завърнаха, като Батман, Киборг и Мера. Джаред Лето ще повтори ролята си на Жокера от „Отряд Самоубийци“. Супермен на Хенри Кавил и Жената Чудо на Гал Гадот не присъстват в новите снимки. Кавил лично потвърди, че няма да прави нови снимки за новата версия на филма.

Манагниело е друга история. Героят му Слейд Уилсън се появи в сцена след финалните надписи на филма от 2017г. Той бе вербуван от Лекс Лутър на Джеси Айзенбърг.

Colider потвърдиха, че са получили снимка от снимачната площадка, показваща Джо с къса, светлоруса прическа- типична за Deathstroke.

Попитан дали ще се завърне за допълнителните снимки, Манагниело подчерта, че това е под възможностите му да потвърди или отрече и че само Зак Снайдер може да отговори на този въпрос.

„Лигата на справедливостта: Версията на Зак Снайдер“ ще бъде сериал от 4 дълги епизода. Режисьора ще използва неупотребени кадри и ще заснеме нови такива, включително с Жокера на Джаред Лето. За него се говореше във филма, но никога не го показаха.

Източник: Collider

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 21