Госпожа Уилсън Epic Drama през Януари

Жанр: Престъпления и мистерии Epic Drama през Януари

Започва на 28 януари, в 22:00 ч. Epic Drama през Януари

Година: 2018 Epic Drama през Януари
Сезон 1:
3 x 60 мин. Epic Drama през Януари
Режисьор:
Алисън Уилсън, Анна Симън, Тим Крук Epic Drama през Януари
В ролите:
Рут Уилсън, Иън Глен, Ото Фарант, Фиона Шоу, Кийли Хоус, Калъм Линч, Анупам Кхер Epic Drama през Януари

Epic Drama през Януари
1963 г.:

Алисън Уилсън се завръща у дома и открива съпруга си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро след това и твърди, че е „истинската жена“ на Алек.

Алисън се заема да открие кой всъщност е бил съпругът ѝ, но от тяхната връзка по време на войната, докато е работил за тайните служби, до мистериозен период в Индия, Алек явно е пазел ревниво своите тайни.

Алисън иска да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на парчета подредения ѝ свят.

Епични факти

Завладяващата драма в три части е вдъхновена от спомените на Алисън Уилсън, баба на носителката на „Златен глобус“ Рут Уилсън (позната ви от сериала „Аферата“) – тук в главната роля, както и от творбите на Тим Крук за Александър Уилсън – тук в неговата роля е Йън Глен от Game of Thrones.

Джеймстаун

Жанр: Политика и власт

Започва на 20 януари, в 22:00 ч. Epic Drama през Януари

Година: 2017
Сезон 1:
8 x 60 мин.
Режисьор:
Бил Галахър
В ролите:
Наоми Батрик, Найъм Уалш, Софи Рундл, Макс Бисли, Клеър Кокс, Патси Феран, Джейсън Флеминг, Дийн Ленъкс Кели, Стюарт Мартин, Люк Роскел, Бен Стар, Мат Стоко

Вирджиния, 1619 г.Epic Drama през Януари

Британската колония Джеймстаун се намира сякаш на края на света. В продължение на 12 години тя е заселена само от мъже, но статуквото се променя, когато първите жени – сред които Алис, Верити и Джослин, акостират в зашеметяващата пустош.

Пълният с обрати сюжет проследява живота на новите пришълки, които правят светкавично впечатление и се озовават в нов свят на любов, желания, власт и оцеляване.

Любовни триъгълници, разгорещени вражди и свирепа конкуренция създават конфликти за обитателите, обединени от категоричното си желание да оцелеят и преуспеят в новия си живот.

Епични факти

Членовете на екипа и звездите на „Джеймстаун“ могат да се похвалят със 7 номинации за БАФТА, 2 награди БАФТА, една номинация за „Еми“ и една награда „Еми“ по време на своята кариера и това е само върхът на айсберга…

Светлинни полета

Жанр: Фентъзи

Започва в понеделник, 21 януари, в 23:00

Година: 2013
Сезон 1: 5 x 60 мин.
Режисьор: Саймън Тарел
В ролите: Дакота Блу Ричардс, Майкъл Бърн, Лейла де Меза, Антония Кларк, Луси Коху, Дани Уеб, Софи Томпсън, Крис Маршъл, Сам Хазелдин

1944 г.: Epic Drama през Януари

Epic Drama през Януари

Евакуирана девойка се присъединява към семейство Фелуд в тяхната ферма, за да подпомогне военните усилия. Дните са изпълнени с тежък труд, вечерите – с танци и невинен флирт, докато в една кошмарна нощ…

След трагедията къщата е изоставена и историята ѝ избледнява в паметта. Времето минава и нови семейства се заселват на мястото, събуждайки присъствие в къщата, което не може да намери покой.

Всички, които живеят във фермата, усещат тъгата на тайнствения призрак, но въпросите остават без отговор, истините остават забулени и правосъдието не е въздадено, докато семейство Фелуд не се завръща. Една къща и три семейства, свързани от тревожен дух.

Епични факти

Много от членовете на екипа са имали изяви в други заглавия на Epic Drama като „Ендевър“, „Борджиите“, „Криминалните случаи на Мърдок“ и „Мускетарите“. Режисьорът Демън Томъс е известен с работата си по „Викторианска готика“, „Да убиеш Ева“ и „Скинс“.

Ендевър

Жанр: Престъпления и мистерии

Започва на 11 януари, в 22:00 ч.

Година: 2018
Сезон 5:
6 x 60 мин.
Режисьор:
Колин Декстър, Ръсел Луис
В ролите:
Шон Еванс, Роджър Алам, Джеймс Брадшоу, Шон Риги, Антон ЛесърEpic Drama през Януари

Лятото на любовта от 1967 г. е само блед спомен, тъмни облаци се събират у дома и в чужбина, докато на дългата история на Градската полиция в Оксфорд е сложен край след повече от 100 години.

Действието на петия сезон се развива през 1968 г. Морз най-после е взел изпитите си за старши полицай, когато Градската полиция на Оксфорд се превръща в Полицейско управление на долината на Темза, създавайки проблеми и несигурност за всички.

Въпреки че Джоан Търздей се завръща в Оксфорд, много от загадките след изчезването ѝ предишната година и неочакваното предложение на Ендевър остават нерешени.

Свиреп удар очаква професионалния и личен живот на току-що повишения детектив Ендевър Морз и близките му в Оксфорд, оставяйки след себе си големи щети.

Epic Drama през Януари

Епични факти

Петият сезон на „Ендевър“ се е доказал като един от най-хубавите сезони до момента, като особено висока оценка получават сценаристите и актьорите в главните роли Шон Еванс и Роджър Алам.

Вавилон в Берлин

Жанр: Политика и власт

Продължава от петък, 4 януари, в 23:00 ч.

Година: 2017
Сезон 2: 8 x 60 мин.
Режисьор: Хенк Хандлоегтен, Том Тиквер, Аким фон Борис
В ролите: Фолкер Брух, Лив Лиза Фрийс, Петер Курт, Матиас Бранд, Леони БенешEpic Drama през ЯнуариБерлин през двадесетте години на 20-и век е дом на талантливите, амбициозните и суетните, но под бляскавата повърхност обеднелите маси жадуват за по-добър живот.

Това е времето на организираната престъпност и политическия екстремизъм. Старите военни елити още не са се оттеглили, докато още по-страховито чудовище надига глава.

Гереон, полицейски служител в Кьолн, е нов в отдела за борба с дрогата и проституцията в монументалната полицейска централа на Берлин. Макар да изглежда спокоен и искрен, той носи голям товар. Отделът се управлява от Бруно Волтер, лоялен и грижовен колега, чиито тайни мотиви се превръщат в сериозна заплаха.

Между двамата мъже е Шарлът – интелигентна млада жена, която иска да подобри стандарта на семейството си и е принудена да води двойнствен живот.

Epic Drama през ЯнуариЕпични факти

„Вавилон в Берлин“ прелива от талант. Участниците и екипът имат биографии, отрупани с класически заглавия като „Бягай, Лола“, „Сбогом, Ленин!“, „Животът на другите“, „Бялата лента“ и грандиозни телевизионни успехи като „Осмо чувство“ и „Короната“. Черешката на тортата е приносът на Брайън Фери от „Рокси Мюзик“ за саундтрака.

Още допълнителна информация за продукциите на Viasat World може да намерите в специалната им секция при нас.

Не пропускайте да последвате и официалния фейсбук профил на Viasat Epic Drama.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

93 − 83 =