Epic Drama продължава… Ендевър

Жанр: Престъпления и мистерии

Започва в понеделник, 8 юли, в 22:30 ч.

Година: 2018
Сезон 6:
4 x 60 мин.
В ролите:
Шон Еванс, Роджър Алам, Джеймс Брадшоу, Шон Риги, Антон Лесър

Епични факти

Epic Drama продължава с нов сезон, нови лица. Шести сезон е особено вълнуващ с участието на Алисън Нюман, една от създателките на любимия сериал по Epic Drama „Блудници“, която влиза в ролята на Вив Уол.

1969 г.: След разпускането на Оксфордската градска полиция и сливането ѝ с жандармерията на долината на Темза в края на пети сезон познатите ни герои се опитват да свикнат с различните си нови роли.

Ендевър неохотно се е установил в изолиран провинциален пункт и води уседнал живот. Търсдей има нова позиция в строгата полицейска станция на Касъл Гейт, присъединявайки се към бившия им враг – полицейски инспектор Рони Бокс и новия му помощник полицай Алън Джаго. Междувременно Стрейндж е заел мениджърска роля в дивизията, а Брайт е понижен в пътна полиция. Джоан се е установила обратно в Оксфорд и се обучава да работи в социалните услуги под ръководството на новата управителка Вив Уол.

Лятото на любовта е свършило необратимо и окончателно и 1969 г. обещава да е по-мрачна и драматична отвсякога. Въпреки раздялата им обаче, убийството на полицай Джордж Фанси все още не дава мира на бившия полицейски екип от Оксфорд, тъй като случаят остава нерешен.

Epic Drama продължава

Криминалните случаи на Мърдок

Жанр: Престъпления и мистерии

Всяка делнична вечер от понеделник, 1 юли, в 21:00 ч.

Година: 2010
Сезон 4:
13 x 60 мин.

В ролите: Хълийн Джой, Яник Бисон, Томъс Крейг, Джони Харис, Лачлан Мърдок

Епични факти

Epic Drama продължава с един от най-колоритните епизоди, виждан някога в „Криминалните случаи на Мърдок“ – „Мърдок в Страната на чудесата“, получава признание от критиката за впечатляващата режисьорска работа и за гримEpic Drama продължава

Детектив Мърдок е изправен пред трудни предизвикателства.

Като начало, патоложката д-р Джулия Огдън, заминала да заеме пост в детската болница в Бъфало в трети сезон, намира убедителна причина да остане там. Нейният заместник д-р Франсис от Скотланд Ярд е раздразнителен и често изкарва от равновесие спокойния Мърдок. Старата му изгора Анна Фулфърд от Бристол, Англия, се завръща да посети Мърдок в трагични обстоятелства. Бум на престъпления отвежда до цигански бивак и мистериозна „магьосница“.

Тайнственият канадски шпионин Терънс Майърс се появява отново, докато Мърдок разследва случай, чиито корени достигат до Американската война за независимост и може да застрашат взаимоотношенията между САЩ и Америка. Иконом помага на Мърдок, когато богат бизнесмен е убит и синът му е заподозрян.

В последния сезон ще има сватба, но кой ще мине под венчило?

Джеймстаун

Жанр: Политика и власт

Продължава от неделя, 7 юли, в 21:10 ч.

Година: 2018
Сезон 2:
8 x 60 мин.

В ролите: Наоми Батрик, Найъм Уалш, Софи Рандъл, Клеър Кокс, Патси Феран, Джейсън Флеминг, Дийн Ленъкс Кели, Стюарт Мартин, Люк Роскел, Бен Стар

Epic Drama продължава
 

Епични факти

Много от актьорите, които участват в „Джеймстаун“, са се появявали нееднократно по Epic Drama в поредици като „Полдарк“, „Блудници“, „Мускетарите“ и „Династията на Тюдорите“, но най-забележителниата е Софи Рандъл, известна с ролята на Люси от „Кръгът Блечли

Epic Drama продължава с вторият сезон на поредицата. Той следва живота на три жени – Джослин, Алис и Верити, които се борят с предизвикателствата на създаването на нов живот в красива, но сурова земя. Завръщаме се в кипящия живот на Джеймстаун – тютюневите плантации започват да осигуряват богатството, което са обещали и търговията процъфтява, но статуквото скоро ще бъде нарушено.

Първите заселници се оказват в епицентъра на събитията още веднъж, след като отвличане, испанско предизвикателство към краля и страната и предател заплашват да нарушат мира. Религията продължава да поставя предизвикателства пред обществото в Джеймстаун, след като новопристигналите работници от Ангола са принудени да изоставят надеждите си за независиомост. Създават се нови романтични връзки, потиснати са желания и дори най-чистите взаимоотношения ще бъдат поставени на изпитание. Процъфтяващите взаимоотношения с местните народи могат да осигурят голямо влияние в града, но никой мъж или жена няма да предаде своя дял от богатствата на Вирджиния без борба. Властта и политиката ще повлияят на цялата общност, а битката за превъзходство ще продължи.

Да си създадеш дом в Новия свят е мръсна работа, дали хората ще могат да опазят съвестта си чиста?

Още информация може да намерите в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Epic Drama във facebook.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

96 − 89 =