EMPIRE: Pictured L-R: Terrence Howard and Taraji P. Henson on EMPIRE premiering Wednesday, Sept. 21 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. CR: Michael Lavine/FOX
EMPIRE: Pictured L-R: Terrence Howard and Taraji P. Henson on EMPIRE premiering Wednesday, Sept. 21 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. CR: Michael Lavine/FOX

Империя (Empire) – Сезон 3

От 23 септември, всеки петък от 22:00 ч.

Премиера за България 

„Империя“ е завладяваща драматична история за управителя на музикална империя, чиито трима синове и бивша съпруга се борят за мястото му.

В сериала участват номинираният за „Оскар“ Терънс Хауърд и номинираната за „Оскар“ и „Еми“ Тараджи П. Хенсън; звучи музика от продуцентите Тимбаленд, Джим Бийнз и Не-Йо. „Империя“ е създаден от номинирания за „Оскар“ ЛийДаниълс(„The Butler“, „Precious“), от носителя на „Еми“ Дани Стронг(„Промяна на играта“, „The Butler“) и от продуцента, носител на „Оскар“ и „Еми“ Брайън Грейзър(„Красив ум“, „24“).

ЛушъсЛайън (Хауърд) е кралят на хип-хопа. Изпълнителният директор на Empire Entertainment и бивш уличен бандит е невероятно талантлив и влиянието му от години не е оспорвано. Но след като се възстановява от болест, която смята за смъртоносна, Лушъспредизвиква синовете си (ДжъсиСмолетв ролята на Джамал,Бришер Грейв ролята на Хаким и Трай Байърсв ролята на Андре) да се съревновават за неговата позиция –задача, която се усложнява още повече от завръщането на майка им и бивша съпруга на Лушъс Куки (Тараджи П. Хенсън), която е освободена от затвора.

С участието на:

Терънс Хауърд в ролята на ЛушъсЛайън
Тараджи П. Хенсънв ролята на Куки Лайън
ДжъсиСмолет в ролята на Джамал Лайън
Бришер Грей в ролята на ХакимЛайън
Трай Байърс в ролята на Андре Лайън
ГрейсБайърс в ролята на Аника Кахун
КейтлинДабълдей в ролята на Ронда Лайън
ГабуриСидибе в ролята на Беки
Таронда Джоунс в ролята на Порша
СераяМакнийл в ролята на Тиана
Екзибит в ролята на Лесли Шайн Джонсън 

Мъж търси жена (ManSeekingWoman) – Сезон 2

От 3 септември, всяка събота от 23:55 ч. по 2 епизода

Премиера за България

MAN SEEKING WOMAN -- ay Baruchel as Josh. CR: Matthias Clamer/FX
MAN SEEKING WOMAN – ay Baruchel as Josh.
CR: Matthias Clamer/FX

„Мъж търси жена“ се завръща с невероятен нов сезон и разнищва ходенето по срещи, което често е на живот и смърт. През новия сезон ДжошГрийнбърг(ДжейБарушел) ще се бори с всевъзможни малки и големи предизвикателства – глупави смс-и, неловки любовни срещи, неуспешни опити за клониране, интимни отношения, включващи автомобили, стотици смъртни случаи и най-лошото – любовен триъгълник с най-добрия му приятел.

В сериала участват Ерик Андре („Шоуто на Ерик Андре“) в ролята на Майк, увереният и смел най-добър приятел на Джош и Брит Лоуър(„Unforgettable“) в ролята на Лиз, недодяланата по-голяма сестра на Джош.

Сериалът „Мъж търси жена“ е базиран на книгата с разкази на Саймън Рич („TheLastGirlfriendonEarth: AndOtherLoveStories“). Риче създател иизпълнителен продуцент на комедийната поредица от 10 епизода. Изпълнителни продуценти са още Джонатан Крисел, АндрюСингър, Ян Макстоун-Греъм и ЛорниМайкълс.

С участието на:

ДжейБарушел в ролята на ДжошГрийнбърг

Ерик Андре в ролята на Майк Скагс

Брит Лоуър в ролята на Лиз Грийнбърг

 

Теория за Големия взрив (The Big BangTheory) – Сезон 1

От 20 септември, понеделник – петък от 19:00 ч. по 2 епизода

Премиера за канала 

FOX_The Big Bang Theory_Season 1

Ленърд и Шелдън са гениални физици от типа „красиви умове“, които разбират как функционира вселената. Тяхната гениалност обаче не им помага в общуването с хората около тях, особено с жените. Всичко това започва да се променя когато свободолюбивата красавица Пени им става съседка. Шелдън, съквартирантът на Ленърд, е доволен когато прекарва нощите си в игра на „Богъл“ с асоциалните си приятели от Калифорнийския технологичен институт – ученитеУолоуиц и Кутрапали. Ленърд обаче вижда в Пени цяла нова вселена, пълна с възможности… включително за любов.

С участието на:

Джон Галеки в ролята на Ленърд

Джим Парсънс в ролята на Шелдън

Кейли Куоко в ролята на Пени

Саймън Хелбърг в ролята на Хауърд Уолоуиц

КуналНаяр в ролята на РаджешКутрапали

Сара Гилбъртв ролята на Лесли Уинкъл

Jake McDorman of the LIMITLESS. Photo:Cam Camarena/CBS copyright 2015 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.
Jake McDorman of the LIMITLESS.
Photo:Cam Camarena/CBS copyright 2015 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Високо напрежение (Limitless) – Сезон 1

От 6 септември, понеделник-петък от 21:00 ч.

Премиера за България

Сериалът „Високо напрежение“, базиран на едноименния игрален филм, е напрегната динамична драма за Брайън Финч, който установява стимулиращото въздействие върху мозъка на мистериозния медикамент NZT и е принуден от ФБР да използва изключителните си когнитивни способности за разрешаване на сложни случаи. В тясно сътрудничество с Брайън в основния екип за разрешаване на случаи в Ню Йорк работят агент РебекаХарис,талантлив следовател с тъмно минало и агент Бойл, бивш военен офицер и довереник на Ребека. Те докладват на специален агент НасрийнПуран – Наз, опитен манипулатор на силите на реда. Неизвестен за ФБР, Брайън също така има тайни взаимоотношения със сенатор Едуард Мора (в ролята е номинираният за „Оскар“ Брадли Купър), обещаваш кандидат за президент, редовно употребяващ NZT, който има собствени планове за новото си протеже. Той постоянно е снабдяван с NZT и има  способността да използва 100% от капацитета на мозъка си. Така той е многократно по-ефективен от всички останали агенти на ФБР, взети заедно, а това го прави най-големия кошмар на всички престъпници и най-ценния агент, с който ФБР разполага.

С участието на:

Джейк Макдорман в ролята на Брайън Финч

Дженифър Карпънтър в ролята на агент Ребека Харис

Мери Елизабет Мастрантонио в ролята на началник Насрийн Пуран – Наз

Хил Харпър в ролята на агент Спелман Бойл

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6