Вече видяхме първия бонус епизод на „Еуфория“ преди премиерата на сезон 2. „Part 1: Ru“ е достъпен за всички потребители на HBO GO. Време е да разберем, какво се случва с Джулс.

HBO вече обявиха официалната премиера за втория епизод на наградения с Еми сериал. Епизодът е озаглавен „F– Anyone Who’s Not A Sea Blob” и неговата премиера ще бъде на 25.01.2020г. по HBO България. В него ще проследим Джулс, и ще обхванем изминалата година и Коледната ваканция.

Хънтър Шафър е съпродуцент и съсценарист на предстоящия епизод. По писането на историята тя си е партнирала със Сам Левинсън, който е създател на „Еуфория“ и режисьор на конкретната серия.

Когато видяхме за последно героинята и, тя избяга с влак. Остави Ру на гарата. Шафър сподели, че това решение я е вбесило на собствената и героиня.

Не оставяш приятелката/любимата си сама на гарата в 01:00 часа. Същевременно, тя е едва на 17 години и е преживяла цялата тази лудост. Тя трябва да избяга. Знам от къде идва всичко това. Беше наистина зациклила, а Нейт я манипулираше и принуждаваше буквално да извърши престъпление. Ру я задушаваше. Всичко бе твърде много.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 7