HBO няма да продължи с втори сезон на „Другият “ по Стивън Кинг. Новината идва изненадващо, след като отговорника за сериала Ричард Прайс вече работи активно по новите епизоди, с благословията на самият Кинг. „Другият“ бе хит за HBO в началото на 2020г., като славата му се понесе от уста на уста. Съдържащ 10 епизода, финала на първия сезон доведе над 2.2 млн. зрители, което 90% повече от зрителите на премиерния епизод. В главните роли гледахме Джейсън Бейтман, Синтиа Ервио и Бен Менделсон.

Много сме доволни от работата с Ричард, Бейтман и Андрю Бърнстейн. Желаем им всичко най-добро в създаването на новия свят от брилянтния Стивън Кинг. – коментираха от HBO

HBO се отказаха, което хвърли продуцентите от MRC  в опити да продадат сериала на друга медия. Те имат добри отношения с Netflix, за които са продуцирали „Къща от карти“ и „Ozark“.

Преди месец самият Стивън Кинг сподели, че по втория сезон вече се работи и той самия е виждал сценариите. В тях има много страшен, паранормален елемент, споделя автора.

Първия сезон използва всички елементи от книгата на Кинг. Новия сезон ще стъпи в непозната територия.

Източник: IndieWire

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 − = 35