Доза щастие
HBO GO 17.05
HBO 17.05, 21:00 часа

„Доза щастие“ е биографичен филм за журналистката Весела Тотева, в чиято роля се превъплъщава дъщеря ѝ Валентина Каролева. През 90-те години наркотиците са широко разпространени в България. Това е разказ за жена в търсене на щастие, която обаче открива ад, защото щастието, подобно на дявола, има много лица. Любовна история преобръща живота ѝ и го унищожава, но семейството ѝ винаги е до нея и ѝ помага в трудни моменти. Лентата е адаптация на Яна Титова по книгата „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка“ от 2016 на Весела Тотева, която превръща спасението си в кауза умира ненадейно на 4 март 2019.

The Angry Birds: Филмът 2
HBO GO 03.05

Войната между гневните птици и хитрите зелени прасенца приема нови измерения в „The Angry Birds Филмът 2“! Нова заплаха грози както Острова на птиците, така и Острова на прасетата. Ред, Чък, Бомб и Могъщия орел привличат на своя страна сестрата на Чък Силвър и сключват несигурно примирие с Ленард, асистентката му Кортни и компютърджията Гари, за да сформират суперекип, който да спаси домовете им.

Заразяване
HBO GO 08.05

Екшън трилърът на Содърбърг се върти около заплахата от разпространението на смъртоносна зараза по целия свят . Докато епидемията придобива все по-застрашителни размери, световната медицинска общност се надпреварва с времето, за да открие лекарство и да контролира паниката, която се разпространява по-бързо от самия вирус. В същото време обикновените хора се опитват да оцеляват на фона на разпадането на цялото общество. Група доктори от Световната здравна организация и Американския център за предотвратяване на заболяванията проследява произхода на вируса до Хонг Конг и започва работата по изработването на лекарство, докато се бори срещу фалшивите слухове и паниката сред населението.

Шазам!
HBO GO 24.05
HBO 24.05, 21:00 часа

14 годишното отракано хлапе Били Батсън (Ашър Ейнджъл) живее в приемно семейство. Благодарение на древен магьосник трябва само да извика една дума „ШАЗАМ“, за да се превърне в порасналия супергерой Шазам (Закари Ливай). Шазам обаче си остава дете в божествено мускулесто тяло и се наслаждава на тази версия на себе си, като прави всичко, което един тийнейджър би направил със своите суперсили – забавлява се! Може ли да лети? Има ли рентгенови очи? Може ли да изстрелва мълнии от ръцете си? Може ли да избяга от изпита по социални науки? Шазам изпитва границите на уменията си с радостно безразсъдство, но трябва да усвои силите си много бързо, ако иска да пребори смъртоносното зло, управлявано от др Тадеус Сивана (Марк Стронг).

Мошенички от класа
HBO GO 31.05
HBO 31.05, 21:00 часа

Джозефин (Ан Хатауей) е британска красавица с огромно имение в Бомон сюр Мер, чиито специалитет е да омайва наивни богаташи от всички краища на света и да им измъква парите по всевъзможни хитри начини. Един ден в нейния подреден и луксозен свят нахлува Пени (Ребел Уилсън) -свободолюбива австралийка, която също си изкарва хляба, като се възползва от слабостите на мъжете, само че с не толкова пълни джобове. Нейното поле на действие са кварталните барове, където тя пребърква портфейлите на подпийналите кандидати за леглото й. Въпреки различните методи които използват, и двете са ненадминати в измамите, а сега имат и една обща цел да отмъстят на всички гадняри, които смятат жените за стока, която може лесно да бъде купена и продадена.

MARVEL Вселената в HBO GO – 21 заглавия от 8 до 31 май

От 8 май до 31 май за период от 3 седмици за binge watching ще бъдат достъпни цели 21 заглавия от колекцията на Marvel: „Железният човек“ 1,2,3; „Капитан Марвел“ (2019), “Спайдър-мен: Далече от дома“ (2019), „Ант-Мен“, „Ант-Мен и Осата“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“, „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“, „Първият отмъстител: Войната на героите“, „Тор“, „Тор: Светът на мрака“, „Тор: Рагнарок“, „Черната пантера“, „Доктор Стрейндж“, „Пазителите на Галактиката“, „Пазителите на Галактиката vol.2”, „Отмъстителите“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Отмъстителите: Война без край“, „Отмъстителите: Краят“ (2019).

*пълната Marvel колекцията съдържа 23 заглавия, като няма да са налични единствено заглавията „Хълк“ и „Спайдърмен: Завръщане у дома“

HBO документален филм: Натали Ууд: Онова, което остава
HBO GO 06.05

Тази документална лента разказва истинската история на холивудската звезда от руски произход Натали Ууд, проследявайки нейните победи и неуспехи в професионалния и личния живот. Освен задълбочени интервюта с дъщеря й Наташа Грегсън Вагнер и хора от най-близкото й обкръжение, филмът включва и непоказвани досега фотографии, дневници и домашни филмчета, които открехват завесата пред живота на актрисата, която напуска този свят на едва 43-годишна възраст.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 11