Войната без край може и да е приключила, но кино вселната на Марвел продължава да нараства. Много Marvel новини вече се обществено достояние.

Президентът на Marvel Studios, Кевин Фейдж, пое сцената на Comic Con в Сан Диего в събота, за час и половина. В тях той начерта всички планове на студиото за следващите няколко години. Нови филми бяха обявени, показаха кадри и излъчиха много новини

Ето и разбивка на най-големите Marvel новини от панела.

„Черната вдовица“ разкри част от тайните си

US actress Scarlett Johansson arrives on stage for the Marvel panel in Hall H of the Convention Center during Comic Con in San Diego, California on July 20, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP) (Photo credit should read CHRIS DELMAS/AFP/Getty Images)

Фейдж обяви актьорския състав, който включва Скарлет Йохансон в ролята на Наташа, Дейвид Харбър в ролята на Алекси, О-Т Фагбенле като Мейсън, носителката на Оскар Рейчъл Уайз в ролята на Малена и Флоранс Пух като Йелена Белова.

Не мисля, че бих могла да изпълня това превъплащение на Наташа преди 10г. Това би бил много различен филм. Успях да изиграя героинята, като напълно осъзнала се жена с многото и лица. Нямам търпение феновете да видят и тази нейна страна- пълна с недостатъци. – споделя Йохансон

Актрисата добави, че снимките текат от една 30-тина дни. Но са донесли кадри, които феновете да видят. Те включват битка между Йохансон и Пух, кaкто и представянето на злодея Taskmaster.

Представянето на The Eternals

Marvel новини
Mandatory Credit: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP/Shutterstock (10342690d)
Angelina Jolie attends the Marvel Studios panel on day three of Comic-Con International, in San Diego
2019 Comic-Con – Marvel Studios, San Diego, USA – 20 Jul 2019

Марвел добавиха цяла торба нови лица към кино вселената си. Това става с „The Eternals“, чиято премиера е насрочена за 05.11.2020г. Филмът се фокусира върху група от безсмъртни същества, който надзирават Земята. Актьорския ансамбъл е звезден- Анджелина Джоли (Тена), Ричард Мейдън (Рокетмен) е Икарус, Салма Хайек е Аджак, Кумаил Нанджиани е Кинго  и др.

Става въпрос за тази група от изключително безсмъртни. Но през тяхното приключение ще изследваме какво означава да сме хора и какво е човечността в наши дни, на нашата планета- споделя режисьорът

Запознайте се с Шанг-Чи

Mandatory Credit: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP/Shutterstock (10342701af)
Simu Liu speaks during the „Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings“ portion of the Marvel Studios panel on day three of Comic-Con International, in San Diego
2019 Comic-Con – Marvel Studios, San Diego, USA – 20 Jul 2019

Много от новините касаеха вече съществуващи герои в кино вселената на Марвел. Е бе представен и нов- майсторът на бойните изкуства Шанг-Чи. Режисьор е Даниел Дестин Кретън (Short Term 12). В главната роля ще видим китайско-канадския актьор Симиу Лиу.

Тони Люнг също се присъединява в ролята на Мандаринът (истинския, не този от Железен човек 3). Той сподели, че е тестван за ролята миналата неделя, получил я е във вторник и е долетял за панела на Comic Con в събота.

Поредицата от Marvel новини и нов Тор

Marvel новини
Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/Variety/Shutterstock (10341985ar)
Natalie Portman
Marvel Studios panel, Comic-Con International, San Diego, USA – 20 Jul 2019

През изминалата седмица се появиха новини, че Тайка Уайтити се завръща за нов филм за Богът на гръмотевиците. Сега това е официално. Завръщат се още Крис Хемсуорт и Теса Томпсън. Заглавието на филма е „Тор: Любов и гръмотевици“. Премиерата е на 05.11.2021г.

Уайтити сподели, че докато са снимали Рагнарок е прочел комикса „The Mighty Thor“, който представя женска версия на героя. Според него никой друг не би могъл да изиграе тази роля, освен Натали Портман. Тя се завръща и в следващия филм.

Портман взе чукът на Тор, вдигна го над главата си и извика към публиката: „Винаги съм завиждала заради чукът! „

Вселената се разширява с Disney +

Marvel новини
US actress Elizabeth Olsen (L) and English-US actor Paul Bethany arrive onstage for the Marvel panel in Hall H of the Convention Center during Comic Con in San Diego, California on July 20, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP) (Photo credit should read CHRIS DELMAS/AFP/Getty Images)

След многото кино новини дойде време и за сериалите по предстоящата стрийминг платформа Disney +! От там долетяха наистина много Marvel новини.

През есента на 2020г. дебютира „Сокола и Зимния войник“. В главните роли за Антъни Макий и Себастиан Стан. Презентацията бе прекъсната от кратко видео на Барон Земо (Даниел Брул). Той се появи в „Първият отмъстител: Войната на героите“. Героя се завръща за сериала.

През пролетта на 2021г. дебютира WandaVision. Видението и Алената Вещица (Пол Бетани и Елизабет Олсен) ще повторят ролите си. А сериала ще е визуално издържан в стилистиката на 50-те години на миналия век. Ще видим и порасналата версия на Моника Рамбеу, която за последно видяхме като дете в „Капитан Марвел“. Актрисата в ролята ще бъде Тейона Парис.

Ще бъде много странно. Ще задълбаем надълбоко. Най-сетне ще разберем Уанда Максимов като Алената Вещица.- споделя Елизабет Олсен

Последното, което знам, е че умрях във „Война без край“. Определено никога не съм бил толкова объркан, пред толкова много хора в своя живот. – добавя Пол Бетани

През пролетта на 2021г. дебютира и сериала за Локи. Том Хидълстън се завръща в ролята на злодея. Историята ще се фокусира върху Локи, който изчезна в „Отмъстителите:Краят„.

Въпросът, който най-много след „Отмъстителите:Краят“ бе- къде отиде Локи и какво се случи с него? Този сериал ще отговори на точно този въпрос. – обясни Кевин Фейдж

През есента на 2021г. ще видим още един сериал по Disney +. Той е фокусиран върху героят Орлово Око. Клинт Бартън (Джеръми Ренар) ще обучава младата Кейт Бишъп, за да поеме мантията на героя му.

Marvel новини
US actor Jeremy Renner speaks on stage during the Marvel panel in Hall H of the Convention Center during Comic Con in San Diego, California on July 20, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP) (Photo credit should read CHRIS DELMAS/AFP/Getty Images)

Пътешествие до мултивселената и още Marvel новини

Кевин Фейдж официално потвърди продължение на „Доктор Стрейндж“. Режисьорът Скот Дериксън ще се завърне. Заглавието е „Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта“. Премиерата е на 07.05.2021г.

Бенедикт Къмбърбач се завръща в ролята на мистичния доктор. Ще се появи и Елизабет Олсен в ролята на Алената Вещица. Събитията от сериала WandaVision ще изиграят голяма роля в това продължение.

Дериксън сподели, че иска да направи новия филм, първия страшен филм в кино вселената на Марвел. Фейдж побърза да успокои всички, че той все пак ще бъде с рейтинг PG 13 (лица под 13г. възраст трябва да го гледат с родител).

Един познат герой се завръща

President of Marvel studios Kevin Feige (C) welcomes US actor Mahershala Ali on stage during the Marvel panel in Hall H of the Convention Center during Comic Con in San Diego, California on July 20, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP) (Photo credit should read CHRIS DELMAS/AFP/Getty Images)

За финал на панела Кевин Фейдж обяви, че още много, много Marvel новини предстоят. Той обяви да очакваме „Фантастичната четворка“ и „Х-мен“. Официално обяви „Капитан Марвел 2“ , „Пазители на галактиката Vol.3“, „Черната пантера 2“. Но без повече информация за което и да е от заглавията.

След което Фейдж допълни, че има още една новина, която ще обяви.  Той доведе двукратния носител на Оскар Махершала Али. Актьора ще се превъплати в ролята на незабравимия ловец на вампири- Блейд. Новия филм, базиран на героя, предстои.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 11 =