Миналата седмица Warner Bros. Pictures хвърлиха порция от снимки, давайки ни първи поглед към предстоящата екранизация на култовата компютърна игра. (справка тук). Историята ще проследява  съдбата на нов герой на име Кол Янг, който ще се забърка в сценарий, срещащ го с много класически герои от култовата игра. Синопсиса не разкрива особено много, поне не по-различно от това, което вече знаем

Ето го и официалния, пълен синопсис:

New Line Cinema представят ново кино приключение- „Mortal Kombat„, вдъхновено от едноименната блокбастър игра. Наскоро тя преживя най-успешната премиера за видео игра в историята с „Mortal Kombat 11“. Продуцент е Джеймс Уан („Аквамен“).

ММА боецът Кол Янг се бие за пари. Той няма никаква идея защо императорът на външния свт, Шанг Цункг е изпратил след него най-добрия си боец- Sub-Zero- да го залови. От страх за сигурността на собственото си семейство, Кол се впуска в търсене на Соня Блейд, чрез насоките на Джакс, Майор от специалните части. Той има същия странен белег, приличащ на дракон, който има и Кол по рождение. Скоро той се оказва в храма на Лорд Рейдън, бог-старейшина и пазител на земната реалност. Той дава убежище на онези, които имат този белег. Там той тренира с опитните бойци, Лю Канг, Кунг Лао и убиеца Кейно. Целта им е една- да се подготвят за най-великия турнир на Земята срещу външния свят. Дали Кол ще бъде притиснат достатъчно, че да отключи вътрешните си сили на време, за да спаси собственото си семейство и да спре веднъж за винаги външния свят?

Сценарият е дело на Грег Русо и Дейв Калахам („Жената чудо 1984“).  Премиерата е насрочена за 16.04.2021г в кината и HBO MAX (само за 31 дни от премиерата!).

Източник: ComicBook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =