Норман Рийдъс и Мелиса Макбрайт ще се появят в първия си самостоятелен сериал след края на „Живите мъртви“ през 2023г. Отговорничката за основния сериал Анджела Канг, вече подготви предстоящата продукция още в първия епизод на сезон 10. В епизода озаглавен „Lines we cross“, по сценарий на Канг, Дарил и Керъл, си мечтаят, как ще избягат заедно в Ню Мексико. Това е потенциалната дестинация за предстоящия Spin-Off сериал!

В разговора помежду им, тя го пита: „Чудил ли си се някога, дали това е всичко останало? Да попадаме на хора, да се избиваме, докато останалите не кажат, че това е достатъчно?“

Дарил отговаря, че те се борят за да оцелеят от тази до следващата битка. А Керъл допълва, че те двамата са си били така и преди всичко това.

Дарил споделя, че вярва. Според него има още хора, останали като тях. Керъл предлага да отплават, за да се превърнат в пирати. Но кабината би могла да бъде и клетка. След това тя предлага да вземат мотора му и да заминат на пътешествие по пътя на запад. Той подхвърля Ню Мексико и без повече битки! Просто да се метнем на мотора и да заминем. Да видим, кои са останали!

На въпроса на ЕW през октомври, защо не са заминали на пътешествието с мотора, Норман Рийдъс отговаря, „Няма как да сте сигурни!“

„Живите мъртви“ се завръща с епизод 16 на сезон 10 на 05.10.2020г. от 23:00 часа по телевизия FOX България.

„Walking Dead: World Beyond“ стартира веднага след това, а седмица по-късно започна „Fear TheWalking Dead“. В началото на 2021г. ще видим допълнителните 6 епизода от „Живите мъртви“ сезон 10. След това удължения сезон 11 с цели 24 епизода. След края на сериала гледаме Spin-Off поредицата за Керъл и Дарил, а веднага след това „Tales of The Walking Dead“. Да и насред всичко това ни очакват трите филма за Рик Граймс.

Източник: ComicBook.Com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 − = 57