Netflix показаха първия тийзър-трейлър за „Stranger Things“ сезон 4. За всеобща почуда още в него става ясно, че началник Джим Хупър ще се завърне. Но този път той е в затворнически лагер в Русия. Вижте видеото в дъното на публикацията.

Развълнувани сме да обявим официално, че снимките на „Stranger things“ сезон 4 текат с пълна сила. Още по-развълнувани сме да потвърдим завръщането на Хупър. Не толкова добрата новина е, че той е затворен далеч от дома в снежната пустош на Камчатка. Там той ще се изправи срещу човешка (и не само) опасност! Междувременно в САЩ, нов ужас се навдига. Нещо, заровено от много време. Нещо, което свързва всичко. Сезон 4 се очертава, като най-големия и най-стряскащия от всички до сега. Нямаме търпение да ви го покажем! – споделиха режисьорите, братята Дюфър.

„Stranger Things“ получи 30 номинации Еми миналата година за сезони едно и две. Сериала спечели 6 награди. Филмът спечели наградата на Американската Гилдия на Актьорите за най-добър ансамбъл в драматичен сериал през 2017г.

Източник: Coming Soon

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 79