Нова информация сочи, че „The Batman“ ще се развива през втората година от както Брус Уейн се е преобразил в маскирания пазител на Готам. Преди време Мат Рийвс (който е съсценарист) разкри, че неговата история НЯМА да бъде история за произхода на героя. Въпреки това, времевата рамка не бе ясна. Това дава по-добра идея какъв Батман ще видим. След като в продължение на година се е борил с различни злодеи, той определено се е научил как да бори престъпността, но все още има дълъг път докато се превърне във ветеранът- пазител на Готъм, който пръска страх сред криминалния контингент на града.

В официалния twitter профил на Film Updates се появиха нови кадри от снимачната площадка на филма. В тях не се вижда Робърт Патисън. Вместо това виждаме банда, която силно наподобява на тази от поредицата от филми (и сериали!) „The Purge“. Няколко мъже в костюми и подобен на клоунски грим (точно, като в споменатата поредица) се нахвърлят върху случайна жертва. Не е ясно за кого работят те. Първата ни мисъл е- Жокера. Все пак не се очаква да го видим във филма. Възможно е да са негови последователи, но е възможно и да са водени от Пингвина на Колин Фарел.

Да, батмобила винаги е бил супер готин. Но версията на колата на Батман във филма на Мат Рийвс е една от най-добрите.

Режисьорът сподели снимки в профила си в twitter по-рано днес. Той показа возилото от три различни ъгъла. Отпред, отстрани и отзад. Един от кадрите направо ни дава усещането за „Лудия Макс“. Колата е наистина красива. Има елементи на класическия батмобил от филмите с Адам Уест. Версията е много различна от използваните във филмите на Зак Снайдер и Кристофър Нолън.

 

Гледаме „The Batman“ с Робърт Патисън през 2021г.

Източник: Movieweb , The Verge и Movieweb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − 51 =