Хайде Марвел и DC фенове! Вие сте на ход! Е такова животно, като The Boys не сте гледали. Ами ако хората бяха добрите? Ако Супергероите бяха лошите а суперзлодеите бяха най-лошите? Ако си роден със супер сили и света те… чакай, чакай. А раждат ли се супергероите със супер сили? Господ ли им ги дава?! И как се намесва Бойко Борисов и България в цялата история?!

The Boys вече е подновен за втори сезон, а трейлърът му е онлайн.

Историята

Светът е закрилян от супергерои. Те са седем. Те имат суперсили и борят злото. Обаче… точно както в родна България и точно както пази и закриля клетия народ Бойко Биросов, така и супергероите са един огромен PR зад който работи многомилярдна компания, експерти, имиджмейкъри и т.н. Срещу тях се изправят група обикновено хора. Това са The Boys, като още в премиерния епизод докато един от The Boys  се прегръща и целува с приятелката си на улица, един от супергероите (най-бързия човек на света) убива (по начин, който не бихте допуснали и в най-смелите си фантазии) приятелката му. И водовъртежът от събития започва…

Защо си струва?

Никога не сме гледали на супергероите, пазителите, по такъв начин. Те винаги са добрите, винаги са в служба на народа и т.н. В този уникален поглед на Amazon  „The Boys“ е олицетворение на родната действителност в България. Супергероите пред камерите и пред хората са добри, миролюбци и пазят правдата. Когато камерите изгаснат и обикновени хора наоколо няма, нещата стават други.

Защо би се колебал да започнеш „The Boys“ на Amazon, а не трябва?

Дори и да мразиш супергероисйките филми, това НЕ Е фокусът тук. Тук фокусът е измамата и фалшивия PR. Ликът пред обществото и действителния образ. Доброто и лошото обърнато на обратно и разбъркано с не толкова доброто (лошото).

Струва си, защото в сериала има всичко . Защото е супер мъжкарски. Защото брутализма на някои от сцените ще ти изпие мозъка. Има и убийство на супергерой. Е повярвайте ми, такова убийство дори не сте и предполагали, че е възможно. Има наркотици, има секс, има много супер сили, има летене, има лазери от очите, има чупене на крака (на много крака) има си от всичко, което обичаме да гледаме в големите блокбастъри. Но тук е някак укротено и примесено със силна история и още по-силно послание. А сега си представете всичко това прекарано през призмата на пичовски хумор, който идва в правилните моменти по правилния начин.

Излезли сезони до момента

До момента на публикуване на този материал е излязъл един сезон от 8 епизода. Средната продължителност на епизод е около 60 мин.

Къде може да го гледате?

Сериалът е собственост на Amazon. Той е достъпен през Amazon Prime и всички свързани продукти. Разбира се в България, винаги има начин…

Вижте и останалите ни предложения в рубриката Задължителен за гледане!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here