В интервю пред MTV за предстоящия „Червената шапчица“, Гари Олдмън пусна и някои много издайнически новинки за „The dark knight risses“!

„Toва е една наистина СТРАХОТНА история. Гледайки ‘Черният рицар’ се питах КАК ще надмине този филм? Мисля, че все пак е успял…“

Попитан за едно изявление на Кристофър Нолън, че третият филм ще е края на съвременната ера на франчайза, той отговори, че филмът ще заключи поредицата като ТРИЛОГИЯ!

Попитан за това, какво е настроението и усещането в историята, той отговаря така: “ Някак си бавно но сигурно всичко те връща към ‘Батман: в началото’ и връхната точка на цялата история е това какво в същност ще научи Брус Уейн за себе си в края на третия филм“!

Въпреки, че много малко е официално потвърдено към момента, спекулациите около предстоящия каст на още един злодей, Талиа ал Гул, определено започват да звучат все по достоверни, след изказването за връщане на историята към „Бамтан: в началото“! Няма да чакаме още дълго, тъй като снимките стартират скоро, а премиерата е насрочена за 20 юли 2012г.

Вижте и цялото интервю:

 

 

2 коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here