„The Darkest minds“- наследникът на „Игрите на глада“ може би?

20th Century Fox публикуваха първия трейлър и плакат за предстоящата адаптация по „The Darkest Minds“. Филмът е базиран на едноименния роман за подрастващи от авторката Александра Брейкън. Вижте видеото в дъното на публикацията, а постерът е в ляво.

Когато тийнейджърите мистериозно развиват специални способности, правителството ги обявява за заплаха. Те трябва да бъдат задържани. 16 годишната Руби е една от най-могъщите млади хора, които някой е срещал. Тя бяга от своя лагер и се присъединява към група тийнейджъри- бегълци, които търсят убежище. Скоро новото семейство осъзнава, че в свят, в който възрастните са ги предали, това да бягат не е достатъчно. Те трябва да създадат съпротива. Начина за връщане на контрол върху бъдещето им, е в собствените им способности.darkest minds movie

В главните роли ще видим Амандла Стенбърг (Ру от „Игрите на глада“), бившата певица и настояща актриса Манди Мур. Няма как да не споменем и участието на самата лейди Бриан ъф Тарт…. извинете Гуендолин Кристи (Игра на тронове). Режисьор на филмът е Дженифър Нелсън (поредицата Кунг-фу панда). Това ще бъде пълнометражният и дебют в игралното кино. Продуценти са Шон Леви (Stranger things) и Дан Ливайн.

Брейкън е известна със своята поредица „Darkest Minds“. Но тя също така е написала „Междузвездни войни Епизод 4 Нова Надежда: The Princess, the Scoundrel, and the Farmboy“. Това е романизация на „Междузвездни войни епизод 4: Нова надежда“. Тя е написала и два романа от своята поредица „Пасажери“.

The Darkest Minds дебютира в кината на 03.08.2018г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here