Жанрът на супергеройските филми преживява своя ренесанс в телевизионните сериали. След „The Boys“, който ви представихме преди месец, е време в рубриката „Задължителен за гледане“ да влезе „The Umbrella Academy“ на Netflix. Повярвайте ми, такива суперсили не сте виждали и такава история не сте виждали. Семпла, ненатрапчива, но изключително, изключително черна и забавна същевременно. Какво имам предвид?

Историята

На различни точки по целия свят, 46 жени и момичета се разхождат и правят обичайни неща. Докато внезапно всички те раждат. Без да са били бременни преди това. Всички тези деца имат специални сили. Един мъж осиновява 7 от тях и така създава „The Umbrella Academy“. И той самия умира. И сериала започва…

Защо си струва?

Сериалът е толкова мрачен, толкова забавен, толкова сериозен откъм послание и толкова комичен откъм реализация. Сериалът има най- проклетия герой на света, който само като се появи на екран, приковава вниманието от всички. Сериала има изключително разнороден и необичаен актьорски състав, в който влиза и номинираната за Оскар Елън Пейдж („Джуно“, „Генезис“).

Защо би се колебал да започнеш „Ubrella Academy“ на Netflix, а не трябва!

Сериалът е по комикс, за който най-вероятно никой не е чувал. Супер герои, тъпотии а-у. Поредицата няма НИЩО ОБЩО с „The Boys“ на Амазон или с филмите на Марвел. Тя е толкова различна, толкова уникална и потънала в изграждането на своя собствена митология, каквато никой не е създавал до момента. Първия сезон е най-лекото, разтоварващо и приятно изживяване, което някой може да ви подари по време на COVID-19 пандемията и тоталното отсъствие на филми.

Излезли сезони до момента?

До момента на публикуването на този материал (09.08.2020г.) са излезли два сезона. Втория е достъпен от буквално 10 дни. Всеки от сезоните има по 10 епизода.

Къде може да го гледате?

И двата сезона на „The Umbrella Academy“ са достъпни за всички потребители на Netflix. Както добре знаем, сериите на стрийминг гигантът излизат едновременно. Всички епизоди са достъпни от ден първи, без да трябва да се чака цяла седмица до следващия епизод.

Вижте и останалите ни предложения в рубриката Задължителен за гледане!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here