Сеч Viasat Explore през януари

Започва в петък, 4 януари, в 22:45 ч. Viasat Explore през януари
Сезон: 1 Viasat Explore през януари
Брой епизоди: 6 x 60 мин. Viasat Explore през януари
Оригинално заглавие: Carnage Viasat Explore през януари

Viasat Explore през януари
Carnage series 1
Sky1
Presenters:
Andrew Flintoff
Lethal Bissel
Vick Hope

С водещи английският играч на крикет Андрю Флинтоф – Фреди, рапърът Летал Бизъл и радио- и телевизионната водеща Вик Хоуп, „Сеч“ е неповторимо шоу!

Обикновени коли са преобразени в невероятни бойни машини – в свирепия пек на пустинята три гигантски арени предлагат фантастичен терен, където екипите да се сблъскат в поредица от епични битки.

Речни чудовища, Сезон 8 и 9

Всеки ден от понеделник, 7 януари, в 21:10 ч.Viasat Explore през януари

Джереми Уейд оставя зад гърба си любимите си реки в осмия сезон и се отправя към нова територия – океана. Изправени пред бурни морета, дълбоководни гмуркания и екстремни близки срещи с морски твари за пръв път в света, дали Джереми и екипът му ще се измъкнат живи от най-голямото си приключение до момента?

В деветия и последен сезон на „Речни чудовища“, Джереми отправя поглед назад към впечатляващите осем сезона, завръщайки се на някои от местата, за да разбере какво се е променило в изминалото десетилетие. Той ще срещне някои ужасяващи нови чудовища, ще започне интересни разследвания и ще достигне до нови научни открития. Докато Джереми пътува по-далеч и изследва в по-голяма дълбочина откогато и да било, попада на най-голямата риба в кариерата си.

Още информация може да намерите в специалната секция на Viasat при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat Explore във фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 68