Мистериите на нацистките убийства Viasat History през ноември

Започва от понеделник, 12 ноември, в 22:00 Viasat History през ноември

Брой епизоди: 6 x 60 мин.Viasat History през ноември
Оригинално заглавие: Nazi Murder Mysteries Viasat History през ноемвриViasat History през ноември

Навлизаме в много мътни води. Истина е – и не е изненадващо, че личнит живот на лидерите на най-зловещите политически режими е бил заобиколен с тъмни мистерии, сред които неразкрити убийства.Viasat History през ноември

Поредицата „Мистериите на нацистките убийства“ излага фактите, представя доказателствата, изпитва теориите и се опитва да достигне до заключение. С помощта на архивни кадри, възстановки, реконструкции, най-известните експерти и историци и нови кадри от ключовите места, ще се докоснете до някои от най-големите тайни в историята.Viasat History през ноември

100 дни до победата

Започва от неделя, 11 ноември, в 19:45 Viasat History през ноември

Брой епизоди: 2 x 60 мин.Viasat History през ноември
Оригинално заглавие: 100 Days To Victory

Viasat History през ноемвриС помощта на кинематографични възстановки, интервюта с водещи историци и най-модерната компютърна анимация, „100 дни до победата“ е завладяващ разказ за последните 100 дни от Първата световна война. Вижте как генералите на Съюзниците са работили заедно по нови начини, за да спечелят войната.

Пет от най-проницателните лидери в историята – маршал Фердинанд Фош (Франция), полеви маршал Дъглас Хейг (Великобритания), генерал Джон Пършинг (САЩ), генерал Артър Къри (Канада) и генерал Джон Монаш (Австралия), се обединяват, за да победят врага с непозната до момента екипна работа и иновативност.

Вълнуваща и драматична, поредицата показва най-големия мултинационален подвиг на участниците в Първата световна война.

Стогодишнина от Първата световна война

Цял ден в неделя, 11 ноември Viasat History през ноември

По случай 100-годишнината от края на Първата световна война, не само ще започнем да излъчваме „100 дни до победата“ – завладяващ разказ за последните 100 дни от Първата световна война, но ще покажем по-ранни документални поредици, които представят различни нейни аспекти. „

7 дни – пътят към Първата световна война“ разказва за 37-те дни преди началото на Първата световна война, а „Нашата световна война“ представя свидетелства на войниците, които са я преживели.

Във „Войната на асовете“ научаваме какво е променил новият за времето си феномен – военната авиация, а „Първата световна война в числа“ предлага ясен разчет на истинската цена на Голямата война.

Първите хора

Започва от неделя, 18 ноември, в 21:00
Брой епизоди: 5 x 60 мин.
Оригинално заглавие: First Peoples

Viasat History през ноемвриХората са направили първите си крачки в африканската савана преди повече от 200 000 години. Днес има седем милиарда човека на планетата Земя.

Как са се справили с трудностите нашите предци, как са се разпространили от континент на континент и каква е тайната на техния успех? С помощта на нови изследвания на фосили и последните достижения на генетиката, тази световна детективска история стига до сърцевината на това какво ни прави хора.

Смъртносно разузнаване

Започва от сряда, 7 ноември, в 21:50
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Deadly Intelligence

Viasat History през ноемвриДокументалната поредица разследва и показва много от подозрителните случаи на смърт на световно известните учени. Десетки учени в света умират в необичайни обстоятелства през последните няколко десетилетия и в много от случаите няма никакво обяснение. С помощта на експертни анализи на бивши следователи на ФБР, експерти по експловизите и агенти под прикритие, „Смъртоносно разузнаване“ отваря подозрителните досиета, разкривайки смъртоносната смесица от конспирация, шпионаж и интриги.

От ядрени физици, взривени с кола бомба, до оръжейни инженери, застреляни на прага на дома си, поредицата доказва, че прекомерното знание може да коства живота на човека.Viasat History през ноември

Още любопитна информация за продукциите на Viasat ви очакват в специалната им секция при нас.

Не пропускайте да последвате и официалния фейсбук профил на Viasat History.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 − 42 =