Йоркширският ветеринар / Viasat Nature
Всяка делнична вечер в 17:20, повторение: 21:45

Все по-популярната поредица се завръща с Питър Райт и Джулиан Нортън, които продължават да лекуват в духа на Хериот от практиката на Тирск „Скелдал“ и на ветеринарите в Боробридж.

Те се натъкват на обичайната си йоркширска клиентела от прасета, овце и крави, но поредицата предлага някои нови преживявания на Джулиан, на когото се налага да лекува сурикат с пострадала и инфектирана опашка и да постави шини на новородена алпака, за да ѝ помогне да върви. Питър бърза да помогне на кон, пострадал от сблъсък със страничното огледало на кола, а когато котка започва да се чувства зле, операция разкрива нещо невиждано до момента – стомах, пълен с ластици за коса!

Напрежението расте, когато всеотдайни собственици на кучета оставят любимците си на грижата на ветеринарите. Черният лабрадор Мърфи има тумор на устната кухина, което означава, че Джулиан ще трябва да отстрани част от челюстта му, а Питър трябва да ампутира крака на бордър териера Попи. Ще ги спаси ли хирургичната намеса?

Най-дивата Латинска Америка / Viasat Nature
Неделя в 15:00 ч., повторение: сряда в 20:40

С помощта на красива фотография и необикновените истории на животните и хората, които обитават мястото, поредицата показва най-емблематичните и драматични територии в Латинска Америка. На животните е отнело милиони години да се приспособят към места като високите Анди, суровата Амазонка, ветровитата степ в Патагония и блатата на Венецуела. В резултат имаме невероятно разнообразие от животински видове – от армейски мравки до броненосци и от ягуари до гигантски видри. Всеки от тях е развил уникален начин да остане жив, но все пак да се вмести в сложния пъзел на живота. Открийте невероятното поведение на животните и адаптациите, които са ключови за оцеляването и успеха на разнообразния и вълнуващ животински свят на Латинска Америка.

Австралийски спасителен отряд / Viasat Explore
Започва от четвъртък, 30 юли, в 22:00 ч.

Пригответе се за нови приключения с любимия ни спасителен екип на юг от Екватора! В района на Уитсъндей, Северен Куинсланд в Австралия, екипът се захваща с критични и опасни спасителни мисии, където една грешка може да означава сериозно нараняване или финансово бедствие.

Спасителите трябва да се справят с район, опустошен от скорошен циклон Категория 4, причинил огромни щети и покрил територията с потрошени превозни и плавателни средства. Въоръжен с австралийска издръжливост и решителност, екипът се справя с всяко предизвикателство, като не забравя и да се забавлява при това.

Пълна с напрежение, вълнения и приятелство, поредицата показва как хората се справят с несгодите, за да помогнат за поддръжката на една от най-красивите брегови линии в света в добро състояние.

Риболовна зона / Viasat Explore
Всяка събота в 22:00 ч.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нови епизоди от втория сезон на поредицата „Рибар авантюрист“ следват приключенията на любимите ни безстрашни рибари по света в търсене на най-огромните, редки и страховити подводни създания!

Недели с „Австралийски търсачи на злато“ / Viasat Explore
Всяка неделя в 13:00 ч.

Преди новия сезон на „Австралийски търсачи на злато“, е време да се върнем назад във времето и да преживеем отново върховете и спадовете на тези корави екипи от модерни златотърсачи. Оборудвани със своите металотърсачи, те неуморно бродят из палещите пустини в Австралия в търсене на най-голямата награда – чисто злато!

Още любопитна информация за продукциите ви очаква в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat History във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here